Annons

Biljetter kvar till OS-firandet i Växjö

Växjö • Publicerad 16 augusti 2021
Foto: Oscar Appelgren

Förra veckan gick Växjö kommun ut med nyheten att de lokala OS-hjältarna ska hyllas och firas i Linnéparken imorgon, tisdag. På grund av de restriktioner som råder till följd av pandemin kan endast 1 500 personer delta i firandet på plats i Linnéparken.

De som är intresserade kan boka biljetter via Nortic. I fredags stod det i bokningssystemet att biljetterna redan var slutsålda men sedan fylldes det på med betydligt fler biljetter. Det finns fortfarande biljetter kvar till firandet. Det finns två olika biljettkategoerier: bänk eller stolpe där egen stol ska medtas. För tillfället är bänkplatserna slutsålda men det finns fortfarande platser om man tar med egen stol eller filt. Minimum är dock att man beställer fyra biljetter.

Annons

På plats kommer guldmedaljören Daniel Ståhl, silvermedaljörerna Simon Pettersson och Anton Dahlberg, tränaren Vesteinn Hafsteinsson samt finalisterna Fanny Roos och Angelica Bengtsson att hyllas. Dessutom uppträder Melodifestivalvinnaren från Växjö, John Lundvik.

Växjö kommun kommer att livesända firandet på sin Facebooksida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons