Annons

Stort jobbintresse - för företag och studenter

Publicerad 3 mars 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

För 30:e året i rad arrangerades arbetsmarknadsdagen på Linnéuniversitetet i Växjö. Genom ett 60-tal utställare och aktiviteter kunde studenter och företag mötas och byta kontakter. Ett av företagen som söker medarbetare är spelföretaget Play n' go.

– Den här mässan är ett sätt för oss att träffa nya härliga talanger, säger Diana Lidén, produktägare på företagets plattformssida.

Annons

Play n' go är intresserade av studenter som på ett eller annat sätt vill jobba på företag. De expanderar internationellt och har, förutom kontor i Växjö, även personal i Filippinerna, Malta och Ungern.

– Vi har hållit intervjuer med studenter och vi tror att vi har hittat några potentiella praktikanter, säger Diana Lidén.

Intresset för arbetsmarknadsdagen var stort bland både studenter och utställare. Huvudsamarbetspartner är Google, som för första gången är med på mässan. De söker studenter som bland annat kan jobba deras huvudkontor i Europa som är stationerat i Dublin.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons