Annons

Stort narkotikabeslag utanför Växjö – fyra gripna

Växjö • Publicerad 1 februari 2021
Foto: Lars-Göran Rydqvist

Polisen gjorde ett stort narkotikabeslag på en mindre ort i Växjö kommun i fredags. Fyra män frihetsberövades och misstänks nu för brott.

Mängden narkotika som beslagtagits överskrider vida gränsen för grovt narkotikabrott för den typ av narkotika som beslagtagits. Polisen uppger att insatsen kunde genomföras efter det att information inkommit till polisen om narkotikahanteringen.

Annons

Två män misstänks för grovt narkotikabrott och två andra män misstänks för grovt narkotikabrott och grov narkotikasmuggling.

Förundersökningsledaren, extraåklagare Gunilla Öhlin, kommer under måndag förmiddag att fatta beslut om att de fyra anhållna männen ska begäras häktade.

- Inga mer kommentarer kan för närvarande lämnas från den pågående förundersökningen. Det utesluts inte att fler misstänkta kan komma att frihetsberövas framöver, säger Gunilla Öhlin.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons