GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Stort polispådrag på Teknikum i Växjö

     Växjö • Publicerad 21 september 2021 • Uppdaterad 21 september 2021
     Foto: Carl Carlert

     Polis, ambulans och räddningstjänst larmades under tisdagen till gymnasieskolan Teknikum i Växjö. Enligt en elev på skolan har rektorn uppgett att det rör sig om någon som ska ha varit beväpnad. Poliserna uppges kolla skåp och väskor inne i lokalerna.

     – Vi är på plats med anledning av ett kontrollärende men vi har inte konstaterat något brott eller hot än. Det är ingen pågående insats utan en kontroll, sa Jimmy Modin, presstalesperson vid polisens ledningscentral, vid klockan 12.40.

     Vid klockan 13.15 meddelade polisen att de ska ha fått in andrahandsuppgifter om att en elev förvarade ett vapen på Teknikum. Polisen ska inte ha anträffat något vapen.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.