GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Stulen Armaniklocka i Växjö hittad

     Växjö • Publicerad 16 september 2020
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Den 10 augusti rep polisen tre personer misstänkta för ett villainbrott i Lessebo. Två av männen är häktade och misstänks för fler inbrott och stölder.

     Polisen har hittat en stöldgömma med smycken från flera bostadsinbrott. I samband med en artikel i Smålandsposten såg en person som bor i Växjö sin Armaniklocka, som stals i samband med ett inbrott.

     – Utredningen går bra. En person ringde efter att ha sett artikeln i Smålandsposten och det visade sig att den klockan stulits vid ett inbrott i en villa på Fagrabäcksvägen i Växjö den tredje augusti, säger kommissarie Ulf Wilsson vid polisen i Tingsryd till Smålandsposten.

     I samband med inbrottet stals också en förlovningsring i guld och ungefär 1 500 kronor som fanns i en spargris.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.