Annons

Styrelsen vill veta mer efter granskningen

Växjö • Publicerad 2 juni 2018
Foto: Urban Nilsson

Smålandsposten granskar Växjös nya flygbolag Nobis Air och en av personerna bakom satsningen, Pehr Karlsson. Han ska haft en roll i OneCoin, som av Skatteverket anses vara ett pyramidspel.

Nobis Air har planer på att etablera två nya flyglinjer från Växjö, både till Arlanda och Oslo. I samband med granskning meddelar Småland Airports styrelseordförande att de kommer att ta upp Nobis Air som fråga på styrelsemötet den 11 juni.

Annons

– I den här processen framåt kommer vi att se till att hantera det här på det sätt som krävs. Det är klart att vi också måste skaffa oss en så god bild som möjligt. Det är inget konstigt att vi försöker skaffa oss en bild av de operatörer som vi har på flygplatsen, säger styrelseordförande Clas-Göran Carlsson till Smålandsposten.

Han säger också att han förutsätter att Transportstyrelsens tillståndsgranskning sker in i minsta detalj.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons