Annons

Succé för Älskade Araby

Växjö • Publicerad 26 februari 2020
Foto: Olle Enqvist

Den 13 februari hade Regionteatern Blekinge Kronoberg premiär på livedokumentären ”Älskade Araby”. Föreställningen är en del av Medborgarscenen och publiken får ta del av flera olika berättelser som framförs och berättas av personer som bor i Araby. Föreställningen har hyllats av både publik och recensenter.

– Det har varit ett fantastiskt mottagande från publiken. Jag är helt tagen av responsen. Det märks att det dokumentära och de starka berättelserna verkligen berör och väcker många viktiga frågor och en stor nyfikenhet. Precis som vi vill att vår Medborgarscen ska göra, säger regissören och manusförfattaren Andreas Dahl.

Annons

Sedan premiären har föreställningarna nästintill varit slutsålda och till kommande föreställningar i vår finns endast ett fåtal biljetter kvar.

– Gensvaret från publiken är fantastisk och trycket på biljetter är stort. Vi tror och hoppas att Älskade Araby är början på något stort, säger Marie Björkman, försäljningschef på Regionteatern.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons