Annons

Succébröderna åker på turné – uppträder i Växjö

Växjö • Publicerad 18 november 2019
.
.Foto: Robert Eldrim, Medljus

Bröderna Norberg, Emil och Daniel, har gjort stor succé på Youtube och TV. De ligger bakom de hyllade Melodifestivalsparodierna som får miljontals visningar varje år. Den 21 mars nästa år inleder de en turné med föreställningen ”Nytt, gammalt och stulet” där de tar med publiken bakom kulisserna och berätta om hur allting startade. Det blir också exklusivt material från parodierna på 2020 års upplaga av Melodifestivalen, som endast kommer att visas under turnén.

– Det blir en härlig, festlig och lustfylld kväll för hela familjen. Vi vill skapa känslan av att publiken följer med oss bakom kulisserna och visa att det mesta är möjligt om man vet vad man vill åstadkomma. Vi kommer berätta hur vi började göra parodierna utan budget med enkla medel, kreativitet och lust, säger Emil och Daniel Norberg.

Annons

Den 9 maj besöker de Växjö Teater. Det blir den 18 stopp långa turnéns näst sista stopp.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons