Annons

Suzanne Frank omvald som M-ordförande

Kronoberg • Publicerad 3 maj 2021
Suzanne Frank (M).
Suzanne Frank (M).Foto: Arkivbild

Suzanne Frank har omvalts som ordförande för Moderaterna i Kronoberg.

– Jag är mycket glad för att återigen blivit omvald som förbundsordförande för moderaterna i länet! Det innebär att jag får förtroendet att leda förbundet in i nästa valrörelse och jag ser fram emot att de stora kommunerna tillsammans med regionen i länet blir fortsatt moderatledda och att vi flyttar fram våra positioner i övriga kommuner, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

Enligt pressmeddelandet blir Bromma flygplats en ödesfråga eftersom Moderaterna anser att en nedläggning är förödande för både Sverige och Växjö.

”Vår flygplats i Växjö står i startgroparna för att flygtrafiken kan börja igen efter att pandemin ebbar och vi kan börja resa och träffas igen. Vi moderater kommer att slåss för flygplatsen och för att återuppta förbindelserna till Stockholm, gärna både Bromma och Arlanda”, står det i pressmeddelandet.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons