Annons

Sveriges bästa bilsäljare finns i Växjö

Växjö • Publicerad 10 november 2018

Sveriges bästa bilförsäljare finns i Växjö. Under torsdagen fick 24-årige Marcus Korner på Kamux i Växjö ta emot utmärkelsen vid Motorgalan. Han började på Kamux i mars och slog nytt koncernrekord i juli.

”Som bilförsäljare besitter Marcus en unik förmåga att skapa förtroende. Med sin entusiasm och Småländskt jävlar anamma lyckas han vända de mest problemfyllda bilaffärer till något positivt. Egenskaper som har gett eko i hela Kamuxkoncernen med 60 anläggningar i Sverige, Finland och Tyskland”, skriver MotorMagasinet som arrangerar galan.

Juryns motivering: Med minsta möjliga marginal tog årets bilsäljare hem segern. En toppsäljare som vet hur man bygger förtroende och vänder den mest problemfyllda affär till något positivt. Årets vinnare verkar i skuggan av landets många bilåterförsäljare men har visat att man kan komma långt med en rejäl dos Småländskt jävlar anamma.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons