Annons

Sviten sprack för Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 19 januari 2019
Foto: JONAS LJUNGDAHL

Lakers svit på ett dussin raka vinster i Vida Arena var lika skrynklig som ett russin inför tredje perioden i hemmamötet med Frölunda. Det stod 0–3 på tavlan och Viktor Fasth var utbytt.

I andra perioden fungerade ingenting för Växjö Lakers. Det började inte bra i tredje heller, men Tuomas Kiiskinens 1–3-mål, hans andra för säsongen, tände hoppet i Vida Arena.

Annons

Ett par minuter senare stod det 3–3 i matchen. Dominik Bokk reducerade i powerplay och strax efter gjorde Niclas Burström 3–3 med sitt första mål i Lakerströjan. Burströms noterades för 1+1 och bättrade därmed på sin poängsvit ordentligt. På de första 32 matcherna hade han bara gjort tre assist.

Matchen gick till förlängning. Där hade Brendan Shinnimin läge att göra 4–3 för Lakers med ett friläge, men han missade. I stället satte Jakob Moverare 3–4 och Växjö Lakers har åter noterat en förlust i Vida Arena.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons