Annons

Sweden Rock Festival ställs in igen

Publicerad 30 mars 2021
.
.Foto: Johan Hultgren

Arrangören av Sweden Rock Festival hade hoppats kunna genomföra festivalen i år. Men trots alla förberedelser och förhoppningar står det nu klart att det inte finns några möjligheter att genomföra Sweden Rock Festival i år heller.

Arrangören skiftar nu fokus till den 8-11 juni 2022. Alla biljetter kommer nu automatiskt att gälla för 2022 års festival.

”Vi längtar efter att då äntligen åter få fylla vår numera utökade och uppgraderade festivalyta med grymma artister, aktiviteter och besökare. Arbetet med att flytta över så många av de inbokade banden som möjligt till 2022 är igång och vi lovar att digniteten på festivalen kommer att bli på minst samma nivå som det var tänkt i år. De första klara akterna kommer att presenteras inom kort”, skriver Sweden Rock Festival på sin hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons