Annons

Tackar tjuvar efter inbrott

Publicerad 7 juni 2017
Foto: Paul Madej, Barometern
Foto: Paul Madej, Barometern

Tidigt på måndagsmorgonen tog sig tre personer in på Kafé de luxe i centrala Växjö. Tjuvarna fick med sig ett kassaskåp från övervåningen på restaurangen. Men eftersom Kafé de luxe under ungefär ett års tid slutat med kontanter fick tjuvarna bara med sig en liten summa kontanter. Under tisdagen lade Kafé de luxe upp ett inlägg på Facebook - där de är tacksamma mot tjuvarna.

"De tre företagsamma - men inte särdeles pålästa - rövare som i söndags natt lyckades kånka ut 300 kg kassaskåp från vårt kontor fick med sig en liten, liten summa kontanter - till stor del bestående av enkronor som blir ogiltiga om några veckor. Om de lyckats få ut spottstyvern ur skåpet är en annan fråga. Samtidigt som skadan på vår trappa är tråkig, är vi tacksamma att vi själva slapp släpa ner det skåp som vi inte längre behöver", skriver de bland annat i inlägget.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkafedeluxe%2Fposts%2F1609538959091245&width=500" width="500" height="621" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons