GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Tallgården i Växjö har renoverats – öppnar med nya verksamheter

     Växjö • Publicerad 3 oktober 2021
     Foto: Växjö kommun

     Tallgården, som har funnits som mötesplats i 24 år, har renoverats och utvecklats. Nästa vecka invigs de nyrenoverade lokalerna som nu huserar Tallgården, Medborgarkontoret, bibliotek och Statens servicecenter.

     – Detta är något av det bästa som hänt i området på mycket länge! Tallgården är en historisk mötesplats som har stor betydelse för området. Nu växlar vi upp med fräscha lokaler, i nära samarbete med olika samhällsaktörer bygger vi en mötesplats att vara stolta över! Det är på Tallgården det händer, säger Rene Jaramillo, ordförande i Växjöbostäder.

     Biblioteket och medborgarkontoret flyttar in på plan två. På Medborgarkontoret kan besökare få samhällsinformation och svar på olika vardagsfrågor på olika språk. Det kan handla om kommunens verksamhet, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.

     På medborgarkontoret ska också Statens servicecenters servicekontor finnas. Där finns det möjlighet att få svar på frågor och hjälp med tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.