Annons

Tävla med Vxonews - vinn dag på Asa Herrgård

Publicerad 10 april 2016
Foto: Asa Herrgård
Foto: Asa Herrgård

Vxonews tävling med övernattning och spa på PM & Vänner i februari blev uppskattad och tusentals var med och tävlade. Nu är det är dags för en ny tävling på Vxonews Facebooksida.

Den här gången får vinnaren ta med sig fem kompisar ut till Asa Herrgård den 3 juni som bland annat bjuder på välkomstbubbel, bad i bastu och badtunna med utsikt över Asasjön och grillbuffé.

Annons

För att vinna gäller det att du gillar Vxonews på Facebook, delar tävlingsinlägget och taggar två vänner i kommentarsfältet. Tävlingen avslutas den 13 april med en finaltävling. Allt om tävlingen finns beskrivet i inlägget.

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/vxonews/posts/994770900608859" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/vxonews/posts/994770900608859"><p>Dags f&#xf6;r en ny t&#xe4;vling!Den 3 juni dukar Asa Herrg&#xe5;rd upp f&#xf6;r grillskv&#xe4;llspremi&#xe4;r. Den som vinner f&#xe5;r ta med sig fem...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/vxonews/">Vxonews</a> on&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/vxonews/posts/994770900608859">Friday, April 8, 2016</a></blockquote></div></div>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons