Annons

Tenje: ”En oroväckande utveckling”

Växjö • Publicerad 25 november 2019
Foto: Carl Carlert

De senaste veckorna har det varit ett bombdåd och flera skottlossningar i Växjö. Både Anna Tenje (M) och Malin Lauber (S) ser allvarligt på händelserna.

– Jag är givetvis bekymrad och jag tycker det är en oroväckande utveckling inte bara i Växjö utan i hela Sverige. Det är uppenbart att vi har stora problem, säger kommunstyrelsens ordförande i Växjö, Anna Tenje (M), till Smålandsposten.

Annons

Malin Lauber säger att alla måste hjälpa till oavsett politisk färg.

– Jag ser allvarligt på detta och det gör vi alla. Innan har det varit lite längre bort men nu börjar det komma nära och då blir det än mer otäckt. Det finns ingen politisk strid i detta. Alla måste jobba tillsammans oavsett politisk färg tillsammans med polis och socialtjänst. Arbeta förebyggande och i det akuta skedet lagföra de som begår brott, säger kommunalrådet Malin Lauber (S) till Smålandsposten.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons