GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

The Ark uppträder i SVT:s ”En kväll tillsammans”

Sverige • Publicerad 9 april 2020
.
.Foto: Andreas Blomlöf

På lördag sänder SVT ”En kväll tillsammans”, där svenska artister uppträder och Radiohjälpen samlar in pengar till de som drabbats av coronakrisen.

Nu är det klart vilka artister som kommer att uppträda under kvällen. Ett av banden är The Ark som kommer medverka från en studio i Malmö. Övriga artister är Molly Sandén, Timbuktu, Peter Jöback, Victor Leksell, Björn Skifs, Miss Li, Tomas Ledin, Seinabo Sey, Miriam Bryant, Estraden, Gustaf & Viktor Norén, Jill Johnson och Anna Bergendahl.

Programmet leds av Mark Levengood från en studio i Stockholm. Reportrar kommer också att finnas på plats i Umeå, Malmö och Göteborg.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.