Annons

Tittarilska mot dokusåpaprofilen från Växjö

Växjö • Publicerad 9 januari 2020
Foto: TV4/C More

I helgen var det premiär för den nya säsongen av Farmen på TV4. Inför premiären publicerade TV4 ett klipp på sociala medier med deltagaren Esmeralda Gyllensvärd från Växjö.

I klippet säger hon: ”De som kommer att gilla mig är smarta personer. Smarta personer gillar andra smarta personer. Tröga personer är frustrerande. Är man trög ska man lyssna på den som är smart”.

Annons

Uttalandet har mötts av kritik från tittarna, som undrar hur man kan säga något sådant. Nu svarar Esmeralda Gyllensvärd på kritiken.

– Jag förstår att folk blir upprörda. Samtidigt är deras åsikt inte värd så extremt mycket. Tittar man på det realistiskt så har jag suttit i en och en halv timme och pratat, men de har bara klippt ut 45 sekunder. Det färgar ju mig ganska mycket. Jag förstår att TV4 väljer just det klippet, för det ger ju lite reaktioner, säger Esmeralda Gyllensvärd till Expressen.

På Farmens Facebooksida har hon själv svarat på en kommentar där hon förklarar sitt uttalande:

”Folk som tänker lika förstår varandra. Det kan vara frustrerande med folk som inte förstår sig på varandra. Oavsett inom vilket ämne, kunskapsnivå etcetera”.

Läs en lång intervju med Esmeralda Gyllensvärd om Farmen på VXOweek.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons