Annons

Tog kokain på nattklubb i Växjö

Publicerad 11 april 2017
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Två män hemmahörande i Alvesta och Växjö har dömts för ringa narkotikabrott. Under natten till nyårsafton var männen på en nattklubb i Växjö. En ordningsvakt uppmärksammade att männen vid flera tillfällen besökte toaletten med andra personer och fattade misstanke.

Ordningsvakten ska ha knackat på och när ingen svarade använde han en sked för att låsa upp dörren. Därinne befann sig två män med upplagda linor av kokain framför sig. En av männen ska dessutom ha torkat bort vitt pulver från näsan.

Trots att en analys visar att det fanns spår av kokain i männens urin nekar de till anklagelserna. De hävdar att någon lagt narkotika i deras alkohol men tingsrätten går på ordningsvaktens uppgifter och dömer männen. De ska betala dagsböter på 7 500 respektive 5 100 kronor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons