Annons

Tolvåring rånad i Växjö

Växjö • Publicerad 28 juli 2019
Foto: Lars-Göran Rydqvist

Den 30 juni blev en tolvåring rånad på sin elscooter i Hovshaga i Växjö. Han och hans kompis ska ha stött ihop med en kille som de inte känner. Efter ett tag ska killen ha knuffat bort tolvåringen, sparkat undan benet, tagit elscootern och kört därifrån.

– Jag blev chockad och hann inte tänka någonting. Det är så trist men det var tur att han inte tog min väska också med mobiltelefonen, laddaren och låset till elscootern, säger tolvåringen till Smålandsposten.

Annons

Det ska ha varit en rånare som var mellan 14 och 17 år gammal. Det finns uppgifter på att det är en elev på en utpekad högstadieskola i Växjö men det är i nuläget inte känt vem det var.

Det finns vittnesuppgifter och eventuellt någon övervakningsbild som kan användas som bevisning i polisens utredning, skriver Smålandsposten.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons