Annons

Toppbetyg för Växjörestaurangerna – de är bäst i Sverige

Växjö • Publicerad 26 november 2019
Foto: Nadia Hagberg

Tidigare i november arrangerades Matnatten för tredje gången i Växjö. De 800 biljetterna var eftertraktade och sålde slut. Matnatten är en krogsafari där deltagarna får testa smakprover från åtta olika restauranger i Växjö City. Gästenkäten visar att många deltagare var nöjda med maten och restaurangernas leverans.

Fyra restauranger på orange runda lyckades få över 90 procent av deltagarna att återbesöka dem. På den rundan fanns Izakaya Moshi, O'Learys, Pick n Go, Massimo, Queen City, Rustique Vinbar och krog, Skåres konditori och Villa & Trädgård de luxe.

Annons

På den röda rundan, där 4 krogar, PM Bröd & Sovel, Chapter House, Knock 'Em Down, Kafé de luxe, Bishops Arms, Smak och Yummy Box ingick, var det fyra olika krogar som fick över 90 procent som ville besöka dem igen. PM Bröd & Sovel fick hela 96 procent som vill återbesöka. Det är det högsta betyget av alla 101 krogar som har medverkat under Matnatten runt om i Sverige under hösten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons