Annons

Toppchef anställs på Växjö kommun

Växjö • Publicerad 31 januari 2019
Foto: Sprisse Nilsson

Växjö kommun har gjort klart med en ny kommunikationschef. Det är Henrik Cajnerud som lämnar sin tjänst på Gota Media. Han har varit marknadsområdeschef för Kronoberg i mediekoncernen, där bland annat Smålandsposten, Magazinet och VXOnews ingår.

– Jag är en stolt Växjöbo och tycker att det ska bli enormt spännande att få jobba med kommunikations- och marknadsfrågor i en kommun som Växjö som är så kraftfull i de här frågorna, säger Henrik Cajnerud.

Annons

Hans uppdrag blir bland annat att utveckla kommunikationsarbetet och arbeta kring att öka attraktiviteten för kommunen tillsammans med koncernledningen.

– Jag är mycket glad över att vi lyckats rekrytera en erfaren och erkänt god ledare till tjänsten. Henrik har precis den kompetens vi behöver. Dessutom brinner Henrik för Växjös utveckling och han kommer verkligen att kunna bidra med sin kunskap när det gäller att stärka Växjös position som en fantastisk plats för alla våra invånare, företag och besökare, säger Gunilla Friman, förvaltningschef på kommunledningsförvaltningen.

Det är inte klart när Henrik Cajnerud tillträder sin nya tjänst.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons