Annons

Toppchef rekryteras till Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 14 juni 2018
Foto: Pressbild

Växjöbaserade Readly fortsätter sin tillväxt. Magasinappen har nu rekryterat Robert Kviby till den nyinrättade rollen Chief Growth Officer. Han kommer närmast från rollen som Executive Vice President på C More.

– Readly är på frammarsch, vi har dubblat vår omsättning det senaste året. Denna rekrytering är en del av vår fortsatta satsning med målet att växa Readly, både internationellt och på våra befintliga marknader. Med Robert ombord stärker vi vårt kunnande gällande digital kundanskaffning väsentligt, säger Jörgen Gullbranson, vd på Readly, i ett pressmeddelande.

Robert Kviby har över 20 års erfarenhet från ledande roller inom e-handel och prenumerationstjänster, bland annat inom olika bolag i MTG-koncernen, där han både har varit produktchef, marknadschef och vd.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons