GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Toppspelarna tävlar i Växjö

Växjö • Publicerad 1 augusti 2019
.
.Foto: Växjö TS

Den 1 till 4 augusti arrangeras tennistävlingen APP-Open i Växjö. Det är en del av sommartouren, som är tennisens Senior-SM med spelare på nationell nivå.

På damsidan finns flera spelare från Växjö. Anna Hermann från Växjö TS har tagit sig in via ranking och AnaTilde Windborg, Agnes Jönsson och Isabel Petri-Bere har tilldelats varsitt wildcard in i huvudtävlingen. Molly Helgesson är förstaseedad i tävlingen.

I herrsingeln är den nationella toppen på plats. Sex av de åtta högst rankade spelarna i Sommartouren är med i APP-Open, bland annat den förstaseedade Jeppe Johansson-Holm från Västerås. Från Växjö tävlar Daniel Svensson, Robin Thour, Simon Wibler, Oscar Sohl, Tim Heinonen samt Kevin Thour. I kvalet återfinns Pontus Karlsson, Linus Magnusson, Oscar Hovhammar, Pasha Geiwald och Alex Ottosson.

Prispengarna i tävlingen är totalt 30 000 kronor, jämnt fördelat mellan dam- och herrsingel.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.