unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Trafikolycka i Växjö - två bilar bärgas från platsen

En trafikolycka inträffade under morgonen i Växjö.
En trafikolycka inträffade under morgonen i Växjö.
Foto: Carl Carlert

En trafikolycka inträffade på lördagsmorgonen i Växjö. Kollisionen, där flera fordon ska vara inblandade enligt de inledande rapporterna, skedde på länsväg 27, i höjd med Lantmannavägen. Det ska vara stor påverkan på trafiken mellan cirkulationsplats Fagrabäck och Tallen, i båda riktningarna, skriver Trafikverket.

– Personbil och personbil, det ska handlar om en sidokrock. Har inte hört något om skadeläget men båda bilarna behöver bärgas från platsen och vi är fortfarande kvar där och arbetar,säger Patric Fors, polisen presstalesperson.

Eventuellt skadeläge är i nuläget oklart.

Uppdatering: P4 Kronoberg skriver att polisen har upprättat en anmälan efter händelsen. Det handlar om vårdslöshet i trafik eftersom man anser att det var dålig sikt genom rutorna på ena bilen på grund av is.