GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Två män döms för narkotikabrott i Växjö

     Växjö • Publicerad tisdag 22:00
     .
     .
     Foto: Tomas Löwemo

     Två män i 30-årsåldern har dömts för narkotikabrott efter att ha avslöjats på Vintervägen i slutet av september förra året.

     En 30-årig man döms för två fall av narktotikabrott. Han ska ha haft 267 tabletter innehållande alprazolam och en tablett med tramadol och överlåtit 35 tabletter innehållande alprazolam till en 29-årig man.

     29-åringen döms för narkotikabrott och ringa narkotikabrott. Han ska ha haft de 35 tabletterna innehållandes alprazolam på sig. I år ska han också ha stoppats med 5,72 gram amfetamin och sex tabletter innehållande MDMA.

     30-åringen döms till villkorlig dom och ska betala 16 800 kronor i dagsböter. 29-åringen döms till skyddstillsyn och ska följa den planering kring missbruk som frivården i samråd med socialtjänsten bestämmer.Han ska också lämna blod- och urinprov för att visa upp att han är drogfri.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.