Annons

Två män efterlysta för mord

Kronoberg • Publicerad 14 augusti 2019
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Ebba Sund

Polisen har efterlyst två män misstänkta för mord i Markaryd. I helgen hittades den 70-årige man som tidigare varit försvunnen i nästan två veckor.

Två män, födda 1971, har anhållits i sin utevaro misstänkt för mord samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannens bilm, en Volvo XC 90, är fortfarande försvunnen. En av männen är också misstänkt för försök till kortbedrägeri. Han ska ha försökt ta ut kontanter med den mördade mannens bankkort i Stockholm den 5 augusti.

Annons

Polisen utesluter inte att fler personer kan komma att frihetsberövas i förundersökningen. Obduktionen av den mördade mannen är inte färdig ännu och identiteten är inte fastställd. Polisen jobbar dock utefter att den anträffade mördade mannen är den mannen som var anmäld försvunnen sedan tidigare i Markaryd.

Texten uppdateras.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons