Annons

Två personer försvunna - stora sökinsatser

Kronoberg • Publicerad 27 april 2019
Foto: Lena Gunnarsson

Sedan i torsdags är en kvinna i 60-årsåldern försvunnen i Markaryd. Nu söker polisen också en man i Hamneda i Ljungby kommun.

Man i 75-årsåldern har anmälts försvunnen från sitt hem i Hamneda av en närstående. Polisen har sedan klockan 23.15 under fredagskvällen en större polisinsats i området med stöd av lagen om skydd mot olyckor, LSO. Hundpatruller, helikopter, rytteriet och försvarsmakten har kallats in i sökandet.

Annons

Han var vid försvinnandet endast iklädd en röd-rutig skjorta och strumpor. Mannen pratar holländska och kan inte svara på svenska. Han beskrivs vara cirka 168 centimeter lång, tunnhårig, ljust/grått hår och har normal kroppsbyggnad.

Tips och observationer mottas via telefonnummer 114 14. Ser du mannen eller har du nyss sett honom bör du kontakta polisen via larmnumret 112.

Händelserna med de två försvunna personerna hänger inte ihop.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons