Annons

Tyska vd:n tar plats i Readlys styrelse

Växjö • Publicerad 19 maj 2021
Foto: Pressbild

Stefan Betzold heter Readlys nya styrelseledamot. Han har över 20 års erfarenhet från ledande positioner inom den digitala mediebranschen och kommer att stödja Readlys tillväxtresa genom sina insikter och expertis, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Vi är glada att välkomna Stefan Betzold till styrelsen. Med en bakgrund inom förlagsbranschen och en djup förståelse för betaltjänster, mediaprenumerationer och kundtillväxt är Stefan ett bra komplement till vår styrelse, säger Readlys styrelseordförande, Patrick Svensk.

Annons

Readly, som grundades i Växjö, är en digital prenumerationstjänst som ger användare obegränsad tillgång till närmare 5000 nationella och internationella magasin i en app.

Stefan Betzold är vd för Evernest, ett startup-bolag inom property technology i Tyskland.

– Readly har gjort ett otroligt jobb i att ta positionen som marknadsledare i Europa inom digitala magasinprenumerationer i kategorin ”allt-du-kan-läsa”. Jag är själv en flitig Readly-användare och är därför väldigt glad att kunna stötta och tillföra värde till den fortsatta tillväxtresan. Readly är väl positionerat för att leda marknaden med sin cross brand prenumerationstjänst, säger Stefan Betzold.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons