GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Underhållsarbete på Växjö station- och kommunhus

     Växjö • Publicerad måndag 09:12
     Växjö kommunhus och stationshus
     Växjö kommunhus och stationshus
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Under veckan kommer ett underhållsarbete att utföras på Växjö station- och kommunhus glasfasad och tak. Underhållsarbetet är planerat sedan tidigare och är en del av byggprojektet.

     Syftet med arbetet är att innan vintern kontrollera så att inga skador har uppkommit sedan monteringen.

     Kommunhuset öppnade innan sommaren och stationsdelen invigdes i slutet av september i år.

     Entreprenörerna kommer att att använda sig av en bomlift och området runt liften kommer att spärras av. Kommunen meddelar att arbetet troligtvis inte kommer påverka trafiken runt Växjö station- och kommunhus under tiden.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.