GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Undersökning: Så lång tid tar det att sälja sin bostad

     Kronoberg • Publicerad 21 september 2021
     Pressbild.
     Pressbild.
     Foto: johner.se/Plattform

     Bostadssajten Booli har kartlagt hur länge en bostadsannons i snitt ligger ute till försäljning innan den tas ner. Booli har granskat alla annonser till salu i respektive län under augusti månad.

     I snitt låg en bostadsrätt ute till salu i 14 dagar och en villa i 16 dagar. Men i Kronoberg tar det betydligt längre tid.

     Kronoberg har längst annonstid, utifrån median, vad gäller försäljningen av bostadsrätter. Det var 29 dagar i augusti i år, vilket är en ökning med 21 procent jämfört med undersökningen förra året.

     Vad gäller annonser för försäljning av villor är medianen 19 dagar i Kronoberg. Det placerar länet ungefär i mitten på listan. Annonstiden för villor har minskat med tre dagar jämfört med augusti 2020.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.