Annons

Ungdomar misstänkta för två inbrott - i samma lägenhet

Växjö • Publicerad 7 juli 2019
Foto: Nadia Hagberg

Under natten till söndagen greps fem ungdomar under ett pågående inbrott i en lägenhet på Araby i Växjö. Enligt Smålandsposten misstänks ungdomarna även för ett annat inbrott. Ett som inträffade i exakt samma lägenhet bara ett par timmar tidigare.

Ungdomarna upptäcktes när polisen kom tillbaka till lägenheten för en rutinkontroll. De är mellan 15 och 18 år gammal och under måndagen fortsätter polisen med ytterligare förhör.

Annons

Under helgen har det även brunnit i ett källarförråd på samma gata som den aktuella lägenheten men det är ännu oklart om det finns någon koppling till inbrotten.

– Det finns inga misstänkta för det brottet nu. Men vi tittar brett och de här brotten är geografiskt nära varandra, säger Växjöpolisens jourhavande förundersökningsledare Sofie Särbring till Smålandsposten.

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons