Annons

Unik satsning i nya bostadsbygget

Publicerad 24 november 2016
Foto: SCANPROP/PRESSBILD
Foto: SCANPROP/PRESSBILD

Vid rondellen på Linnégatan/Norrtullsgatan ska 152 nya lägenheter byggas, med en beräknad inflyttning under sensommaren 2018. Under byggnaden ska det också finnas ett garage med 82 parkeringsplatser. Enligt Fastighetssverige.se ska samtliga platser utrustas med laddstolpar för elbilsladdning.

– Miljöaspekter ligger i tiden och är ständigt högaktuella. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Vi gör denna satsning tillsammans med Naturvårdsverkets projekt "Klimatklivet”. Samarbetet känns inspirerande. Jag tror inte att motsvarande satsning gjorts någon annan stans i världen, säger Christian Fredrikson på Lågan Fastigheter till Fastighetssverige.se och får stöd av Cheryl Jones Fur (MP):

Annons

– Lågans bostadsrättsföreningars unika satsning på ett garage utrustat med 100 procent laddplatser för elbilar är ett mycket välkommet inslag i Europas grönaste stad.

Läs mer om bygget här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons