Annons

Unikt hus till salu

Publicerad 20 november 2016
Foto: Mäklarhuset Ulf Carlsson & Son
Foto: Mäklarhuset Ulf Carlsson & Son

På Öjabyvägen 60 är just nu ett unikt hus till salu. Huset, som ligger på ekbacken i Öjaby och har sjöutsikt över Helgasjön, byggdes redan 1898 och har nio rum.

– Det är ett ovanligt objekt och sådana här säljer vi inte ofta när det ligger så centralt, säger mäklaren Ulf Carlsson till Smålandsposten.

Annons

I försäljningen ingår också tillhörande byggnader och tomtarealen ligger på över 4 400 kvadratmeter. För länge sedan användes flera rum i bostad som rekreationshem åt "klena kvinnor" som behövde sova ut och även domprosten i Växjö har använt bostaden, då som sommarresidens, skriver Smålandsposten.

Till söndagens visning hade 38 familjer anmält sitt intresse att titta på huset. Under förra veckan toppade bostaden listan över de populäraste till försäljning i Växjö. Läs mer här.

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons