Annons

Universitetet fördjupar samarbetet med Växjö

Växjö • Publicerad 9 januari 2020
.
.Foto: Lena Gunnarsson

Linnéuniversitetet fördjupar samverkan med Kalmar och Växjö kommuner samt Linnéstudenterna. Universitetet har ingått ett långsiktigt och strategiskt partneravtal för att ytterligare förstärka möjligheterna att utveckla utbildning och forskning i samverkan med samhället.

– För Linnéuniversitetet är det viktigt att samverka med alla kommuner i regionen. Växjö och Kalmar har en särställning som värdkommuner för våra två campus. Vår förhoppning är att ökad samverkan ska bidra till ökad flexibilitet mellan akademi, offentlig sektor och näringsliv och skapa förutsättningar till ny kunskap och nya idéer till forskningsprojekt, produkter och tjänster, säger Ann-Charlotte Larsson, vice rektor med ansvar för innovation och samverkan vid Linnéuniversitetet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons