Annons

Uthyrning av nya hyreslägenheter startar

Växjö • Publicerad 18 februari 2021
Foto: Växjöbostäder

Uthyrningen av hyresgäster på kvarteret Tunnlandet, Växjöbostäders nya bostadsområde i stadsdelen Bredvik, startar. Totalt byggs 70 lägenheter i fyra etapper, där lägenheterna är fördelade på sju hus.

– Vi fortsätter att bygga staden, och det gör vi i Växjös anda med moderna lägenheter i trä som smälter in i den omgivande miljön. Närheten till naturen ger livskvalitet men även de faciliteter som erbjuds med närheten till staden gör detta till ett riktigt bra projekt där vi är säkra på att våra framtida hyresgäster ska trivas, säger Rene Jaramillo, ordförande i Växjöbostäder.

Annons

Det är Dynacon Construction som bygger bostäderna, som har ritats av LBE arkitekter. De sju husen bildar en gemensam innergård för de boende.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda lägenheter i en ny stadsdel som växer fram längs en av Växjös vackra sjöar. Vi är övertygade om att de som väljer att flytta in här kommer att vara nöjda med sitt moderna och hållbara boende”, säger Maria Säterdal, vd för Växjöbostäder.

Den första etappen med tio lägenheter har inflyttning den 1 december 2021. Övriga etapper har inflyttning under 2022.

Foto: Växjöbostäder

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons