Annons

Vårdanställd utsedd till Växjös hjälte

Växjö • Publicerad 21 juni 2020

Ett par gånger varje år delas utmärkelsen Växjös hjälte ut av kommunchef Monica Skagne. Utmärkelsen går till en medarbetare i koncernen som gjort något speciellt för kommunens invånare, företag eller besökare.

Den åttonde personen som uppmärksammas och utses till Växjös hjälte är Carolin Wremert, som arbetar på Hovshaga hemvård. Under rådande pandemin var hon en av dem som erbjöd sig att stötta upp och arbeta på andra enheter med stor smittspridning. Genom att ställa upp och jobba på två arbetsplatser har Carolin gjort en viktig insats – både för sina arbetskamrater när det har varit personalbrist och för omsorgstagarna som har behövt vård och omsorg, skriver Växjö kommun.

”På Hovshaga hemvård arbetar Carolin med ett stort engagemang för våra omsorgstagare. Carolin är en driven medarbetare som trivs med att arbeta tillsammans med andra för att lösa problem och komma framåt. Hon lyfter blicken och ifrågasätter invanda arbetssätt och jobbar hela tiden för att ge en god vård och omsorg. Carolin har ett respektfullt bemötande mot alla hon möter i arbetet och anpassar sitt budskap efter vem hon har framför sig”
Motiveringen till utmärkelsen.
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons