GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjö Energi bygger om kontoret – för 125 miljoner

     Växjö • Publicerad 10 juni 2021
     Foto: Arkitektbolaget

     Växjö Energi ska bygga om sitt kontor på Kvarnvägen på Öster i Växjö. Den nuvarande byggnaden är trångbodd och i behov av renovering.

     – Vår verksamhet utvecklas stadigt och vi rekryterar nya medarbetare löpande. När vi tittar framåt behöver vi lokaler där alla får tillgång till ändamålsenliga arbetsplatser som är bättre anpassade till verksamheten. Samtidigt som vi behöver tänka hållbart och återvinna mycket av det vi har, kompletterar vi med en yteffektiv tillbyggnad, allt för att hushålla med resurser och inte ha högre lokalkostnader än nödvändigt, säger Erik Tellgren, vd Växjö Energi.

     Kontoret byggdes på 80-talet och för att rymma fler arbetsplatser har Växjö Energi hyrt in tillfälligt moduler. Nu blir det permanenta lokaler där delar av de befintliga byggnaderna ska renoveras och kompletteras med en tillbyggnad.

     Ombyggnadsprojektet beräknas kosta cirka 125 miljoner kronor och pågå från 2021 till årsskiftet 2023/24.

     Arkitektbolaget och JSB är involverade i den nya satsningen.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer