GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjö kommun kan vinna pris

     Växjö • Publicerad 22 september 2021
     Växjö kommunhus och stationshus
     Växjö kommunhus och stationshus
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Tre kommuner gör upp om att bli Sveriges DigitaliseringsKommun 2021. En av de utvalda kommunerna är Växjö kommun.

     Bakom utmärkelsen står Sveriges Kommuner och Regioner, DIGG – Myndigheten för digital förvaltning, Regeringskansliet, IT&Telekomföretagen, Microsoft, Telia, Vinnova och Kvalitetsmässan.

     Förutom Växjö är Sundsvall och Upplands-Bro nominerade. Juryn har valt ut de tre kommunerna som blir föremål för ytterligare granskning. Vinnaren, som avslöjas under Kvalitetsmässan den 7 mars 2022, blir den kommun som har lyckats bäst med att använda digitaliseringens möjligheter för att utveckla verksamheterna, demokratin och kommunen som helhet.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.