Annons

Växjö kommun lanserar digital jämförelsetjänst

Växjö • Publicerad 18 augusti 2020
Oliver Rosengren
Oliver RosengrenFoto: Filip Sjöfors

Växjö kommun har lanserat en digital jämförelsetjänst för den som vill gå en vuxenutbildning i Växjö kommun. Där listas alla utbildningsanordnare och utbildningar i kommunen med syfte att göra utbildningsutbudet mer lättillgängligt för de som vill studera samt göra det enkelt att hitta utbildningen som passar.

–­­ Jämförelsetjänsten för Växjölöftet Vuxenutbildning underlättar när du ska söka utbildning och välja mellan olika utbildningsanordnare. Olika anordnare passar olika studerande och jämförelsetjänsten hjälper de sökande att hitta rätt utbildning, säger Oliver Rosengren, kommunalråd och ordförande i nämnden för arbete och välfärd.

Annons

Jämförelsen görs på Växjö kommuns webbplats och är en av tre digitala lösningar till vuxenutbildningen som beslutats av Nämnden för arbete och välfärd. Sedan tidigare har en digital ansökan lanserats och i höst kommer digitala in- och utskrivningsenkäter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons