Annons

Växjö kommun producerar skyddsutrustning

Växjö • Publicerad 23 mars 2020
Oliver Rosengren
Oliver RosengrenFoto: Filip Sjöfors

Personer som deltar i daglig verksamhet inom Växjö kommun kommer nu att bidra i produktion av skyddsutrustning till vård och omsorg. Det är Växjö kommun som i ett pressmeddelande skriver att det råder brist på just skyddsutrustning och för att avhjälpa bristen kommer arbetsmarknadsanställda, deltagare i daglig verksamhet och personer som tar emot ekonomiskt bistånd att producera skyddsutrustning.

– Just nu är det en extraordinär situation och alla behöver hjälpas åt. En trång sektor i krishanteringen är skyddsutrustning. Personer som tar emot bidrag kan avlasta vård och omsorg med att producera skyddsutrustning. Allt vi bidrar med kan vara livsavgörande, säger Oliver Rosengren (M), ordförande nämnden för arbete och välfärd i ett pressmeddelande.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons