Annons

Växjö ska hjälpa i kaoset

Växjö • Publicerad 22 november 2018
Foto: Olof Elfverson

I samband med Black friday förra året blev det kaos med överfulla terminaler och butikshyllor. Paket kom inte fram i tid och utlämningsställen i bland annat Växjö slog larm. Mellan den 24 och 28 november förra året sorterade och skickade Postnord omkring 3,7 miljoner e-handelsrelaterade paket och brev. Nu är företaget bättre rustat inför årets Black friday.

– Vi har bland annat öppnat 140 nya utlämningsställen under året. Dessutom öppnar vi 40 utlämningsställen bara för julhandeln, från Black friday till julperiodens slut. Vi känner oss rustade och ivriga, säger presschefen Julia Spector till TT enligt NA.se.

Dessutom har Postnord sedan dess förstärkt med två nya paketterminaler i Sverige, en i Växjö och Örebro som ska underlätta i pakethysterin.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons