Annons

Växjöanställd vann nationellt pris

Växjö • Publicerad 9 februari 2020

Föreningen Aff och Förvaltarforum delar ut utmärkelsen ”Årets Fastighetsförvaltare” för att lyfta fram medarbetare som gör ett professionellt värdeskapande arbete och främja fastighetsförvaltarrollen. I kategorin ”Årets Förvaltare lokaler” heter vinnaren Stefan Johansson, teknisk förvaltare på Riksbyggen i Växjö.

– Det känns jätteroligt och hedrande att vinna utmärkelsen Årets Förvaltare. Nomineringen gick rakt in i hjärtat och är ett kvitto på mitt dagliga arbete. Vinsten ser jag som en ren bonus, säger Stefan Johansson, teknisk förvaltare på Riksbyggen.

Annons

Motiveringen: ”Med stor kompetens och förmåga att förklara saker på ett förståeligt sätt skapar den nominerade ett stort förtroende hos både kunder och medarbetare. De samlade insatserna skapar ett bra varumärke för företaget och en tydlig målsättning för medarbetarna, ett riktigt föredöme för yrkesrollen”.

På bilden ovan gratuleras Stefan Johansson av Johanna Frelin, vd Riksbyggen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons