Annons

Växjöbedragare lurade personer på pengar

Växjö • Publicerad 24 november 2019
.
.Foto: ADAM WRAFTER

En Växjöbo ska ha lurat flera personer att betala för produkter som han sedan inte har levererat. Han har nu åtalats för nio fall av bedrägeri.

En kvinna ska ha betala 2 900 kronor för en konsertbiljett men mannen levererade aldrig biljetten. Han ska också ha sålt grafikkort till flera män som betalade mellan 1 000 och 3 900 kronor utan att få grafikkorten.

Annons

Växjöbo ska ha sålt en mobiltelefon för 3 400 kronor till en man och en kamera för 2 830 kronor till en kvinna. Han tog betalt men levererade varken mobiltelefonen eller kameran. En annan kvinna ska ha betala 1 100 kronor för en klänning som hon aldrig fick.

En man köpte däck för 5 760 kronor men Växjöbon levererade aldrig några däck. Växjöbon tog också 5 300 kronor från en annan man för bildelar som aldrig levererades.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons