Annons

Växjöbo blir ny vd för klubben

Växjö/Tingsryd • Publicerad 3 augusti 2019

Tingsryds AIF har anställt två nya medarbetare. Växjöbon Niclas Henriksson, ursprungligen från Åseda, är ny vd för Tingsryd Hockey.

– Jag ser med stor ödmjukhet fram emot att tillsammans med hela föreningen fortsätta att utveckla verksamheten, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Niclas Henriksson har en bakgrund inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling. De senaste åren har han arbetat med att etablera och utveckla europeiska dotterbolag i Sverige och Norden.

Ny marknadsassistent blir Hanna Nilsson. I juni tog hon examen i Coaching & Sport Management på Linnéuniversitetet i Växjö och nu väntar jobb i Tingsryd.

– För att fatta mig kort kommer jag att ansvara för hemsida, sociala medier, matchevent och biljett/säsongskortsförsäljning, säger hon i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons