GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjöbo blir toppchef i Karlskrona

     Växjö • Publicerad 19 maj 2021
     Per Gjörloff lämnar sin tjänst som kultur-och fritidschef i Uppvidinge kommun och börjar samma tjänst i Karlskrona kommun i augusti.
     Per Gjörloff lämnar sin tjänst som kultur-och fritidschef i Uppvidinge kommun och börjar samma tjänst i Karlskrona kommun i augusti.
     Foto: Filip Sjöfors

     Per Gjörloff, som bor i Växjö, lämnar uppdraget som kultur- och fritidschef på Uppvidinge kommun för att bli ny chef för kultur- och fritidsförvaltningen i Karlskrona kommun.

     – Jag är sommar-karlskronit. Vi har vår segelbåt här och har mycket vänner i staden. Jag har följt Karlskrona på avstånd och jag tycker att man gör rätt saker. Det händer mycket i Karlskrona och kommunen har framtiden för sig. Den resan vill jag vara med på, säger Per Gjörloff till Smålandsposten.

     Han ska pendla från Växjö men på sikt finns en ambition att familjen ska flytta till Karlskrona.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.