Annons

Växjöbo får nytt toppjobb

Växjö/Tingsryd • Publicerad 5 januari 2019
Foto: Tingsryds kommun

Tingsryds kommun har anställt en ny utvecklingschef. Det är Henrik Paulsson, bosatt i Ingelstad i Växjö kommun. Han har sedan i mars 2018 arbetat som utvecklingsledare på kommunledningsförvaltning i Tingsryd men efterträder nu Christina Gutiérrez Malmbom som utvecklingschef. Han har tidigare också arbetat på IST i Växjö, som bland annat systemutvecklare, projektledare och konsultchef.

– Det ska bli otroligt roligt och intressant att ta sig an uppgiften att bidra till utvecklingen av Tingsryds kommun. Jag har alltid följt kommunens föreningar och företag med ett stort intresse, från och med nu kan jag verkligen bidra med både hjärta och hjärna och påverka det som sker, säger Henrik Paulsson i ett pressmeddelande.

Som utvecklingschef kommer han att ha ansvar för kommunens utvecklingsavdelning, där flera av kommunens mer externa verksamhetsområden finns, som näringslivs-, turism- och landsbygdsfrågor samt kultur- och fritidsverksamheter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons