Annons

Växjöbo i Hemliga beundrare

Växjö • Publicerad 24 maj 2019
Foto: Nadia Hagberg

TV3-programmet Hemliga beundrare har blivit en viral succé och snackis. Den fjärde säsongen har premiär fredagen den 31 maj exklusivt på Viafree och Viaplay med Malin Gramer som programledare. Under hösten sänds programmet på TV3.

Hemliga beundrare vann Årets livsstilsprogram under TV-galan Kristallen 2018. I den fjärde säsongen deltar personer från bland annat Växjö, Moheda, Kalmar och Värnamo.

Annons

– Jag har på riktigt stått med gåshud under flera av dejterna i denna säsong. Nerverna har verkligen varit på spänn, speciellt när det handlar om något så pass stort som att sätta vänskapen på spel och berätta för ens bästa vän att du har hemliga känslor. Jag är så imponerad av alla modiga par, säger Malin Gramer.

I Hemliga Beundrare får tittarna följa flera personer som äntligen vågar ta steget att träffa den som de hemligt har beundrat i evigheter.

Så här har det sett ut tidigare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons