Annons

Växjöbo krävde pengar tillbaka efter semesterresan

Växjö • Publicerad 8 december 2019

I fjol åkte en kvinna från Växjö på semester till Antalya i Turkiet. Men resan blev inte alls som hon hade föreställt sig utifrån vad hon hade läst på researrangörens hemsida.

Hon hade bland annat klagomål på att det var längre till centrum än vad som hade angetts. Hon menade också att hotellets pool var för liten och att det inte gick att bada i havet på grund av att det var för stenigt.

Kvinnan erbjöds 500 kronor i rabatt på nästa resa av researrangören men valde istället att anmäla köpet till Allmänna reklamationsnämnden. Enligt Smålandsposten kostade resan 7 000 kronor och enligt anmälan till ARN ville hon få tillbaka 3 000 av dem. Men ARN sa nej menade bland annat att det framgår på researrangörens hemsida att stranden skulle kunna vara stenig.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons