Annons

Växjöbo med i populära dokusåpan

Växjö • Publicerad 19 december 2019
Foto: TV4/C More

Den 5 januari är det säsongspremiär för Farmen på TV4 och TV4 Play. Det är den trettonde säsongen av tittarsuccén och deltagarna antar utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan, samtidigt som de tävlar mot varandra om en halv miljon kronor.

– Jag måste säga att det blir den roligaste säsongen någonsin! Jag har garvat så mycket att jag gråter flera gånger denna sommar. Väldigt sköna deltagare som verkligen har bjudit på sig själva. Det blir också ett lite snällare Farmen i år, säger programledaren Paolo Roberto.

Annons

Till denna säsong har Farmen rustats upp och deltagarna har bland annat fått en liten badstuga, punschveranda och riktiga sängar men enligt ett pressmeddelande innebär inte det att allt blir frid och fröjd på Farmen.

Deltagarna har presenterats och bland dessa finns två från Kronobergs län. Det är 28-åriga golvläggaren Esmeralda Gyllensvärd i Växjö och den 48-årige bagaren Jean-Luc Martin i Lessebo.

Esmeralda Gyllensvärd
Esmeralda GyllensvärdFoto: TV4/C More
Jean-Luc Martin
Jean-Luc MartinFoto: TV4/C More
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons